1η ΜΕΡΑ 06/12/2019 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΤΟΛ/ΔΑ - ΚΟΖΑΝΗ – ΝΑΥΠΛΙΟ (ΤΟΛΟ) (590 km)

  Συγκέντρωση εκδρομέων τακτοποίηση των αποσκευών και  ώρα 07:00 αναχώρηση από Κοζάνη για τον Ισθμό της Κορίνθου και τελικό προορισμό το  Ναύπλιο, μέσω Λαμίας κάνοντας τις απαραίτητες στάσεις για φαγητό και ξεκούραση.  Συνεχίζοντας φτάνουμε στην παλιά γέφυρα της Κορίνθου όπου και θα θαυμάσουμε τον φημισμένο και ιστορικό Ισθμό. Χρόνος ελεύθερος για να φωτογραφηθούμε. Εάν το επιτρέπει ο χρόνο σύντομη επίσκεψη στο Λουτράκι. Αμέσως μετά αναχώρηση για Ναύπλιο. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Βόλτα για μια πρώτη γνωριμία με την πόλη του Ναυπλίου. Διανυκτέρευση.

 

2η ΜΕΡΑ 07/12/2019 ΣΑΒΒΑΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ-ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ – ΜΥΚΗΝΕΣ – ΝΑΥΠΛΙΟ (150 km)

 Πρόγευμα και αναχώρηση για την Επίδαυρο, θα επισκεφθούμε με συνοδεία επίσημου τοπικού ξεναγού το αρχαίο θέατρο αλλά και το αρχαιολογικό  μουσείο της Επιδαύρου Συνεχίζουμε για Μυκήνες όπου θα δούμε την επιβλητική πύλη των Λεόντων και τους θολωτούς τάφους των Ατρειδών. Αμέσως μετά επιστροφή στο  Ναύπλιο, θα θαυμάσουμε το επιβλητικό Μπούρτζι,  τους ναούς του Αγίου Γεωργίου (όπου ορκίσθηκε ο Όθωνας) και του Αγίου Σπυρίδωνα (στον οποίο δολοφονήθηκε ο Καποδίστριας το 1831). Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Προαιρετική διασκέδαση. Διαν/ση.

 

3ηΜΕΡΑ 08/12/2019  ΚΥΡΙΑΚΗ ΝΑΥΠΛΙΟ – ΚΟΖΑΝΗ – ΠΤΟΛ/ΔΑ (590 km)

  Πρόγευμα, Χρόνος για την τελευταία μας βόλτα στο μαγευτικό Ναύπλιο, και θα επισκεφτούμε το φημισμένο Παλαμήδι (όπου φυλακίστηκε ο Κολοκοτρώνης). Αμέσως μετά παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής για την Κοζάνη & Πτολ/δα.  Άφιξη  το βράδυ…