17/04/19 -20/04/19

 

1η ΗΜΕΡΑ:17/04/2020 Μ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ   ΠΤΟΛ/ΔΑ – ΚΟΖΑΝΗ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΘΑΣΟΣ

Συγκέντρωση εκδρομέων , τακτοποίηση αποσκευών και αναχώρηση από το Δημαρχείο της Πτολεμαΐδας και από το Δημαρχείο Κοζάνης   για Κεραμωτή, απ’ όπου θα επιβιβαστούμε στο πλοίο για το βορειότερο νησί του Αιγαίου την όμορφη Θάσο. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Παρακολούθηση της περιφοράς του Επιταφίου, δείπνο και διανυκτέρευση.

 

2η ΗΜΕΡΑ:18/04/2020  Μ.ΣΑΒΒΑΤΟ  ΜΟΝΗ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ - ΑΛΥΚΕΣ - ΠΟΤΑΜΙΑ - ΠΑΝΑΓΙΑ ΛΙΜΕΝΑΣ

Μετά το πρωινό θα ξεκινήσουμε την περιήγηση μας από το Μοναστήρι του Αρχάγγελου Μιχαήλ, του προστάτη του νησιού. Συνεχίζουμε για τις Αλυκές µε τα αρχαία ορυχεία μαρμάρου και για την Ποταμιά, χωριό χτισμένο κάτω από την κορφή του Ψαριού, του υψηλότερου βουνού της Θάσου. Έπειτα αναχωρούμε για την Παναγιά µε σπίτια που διατηρούν τον παραδοσιακό Μακεδονικό ρυθμό και την αξιόλογη εκκλησία της Παναγίας και φτάνουμε στον Λιμένα, την πρωτεύουσα. Εδώ, θα δούμε τα ερείπια του ιερού του Ποσειδώνα, του ιερού του Διονύσου και της Αγοράς, το αρχαίο Θέατρο, την Ακρόπολη και το Αρχαιολογικό μουσείο. Ελεύθερος χρόνος. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Το βράδυ παρακολούθηση της Ανάστασης και Αναστάσιµο δείπνο µε την παραδοσιακή μαγειρίτσα. Διανυκτέρευση.

 

3η ΗΜΕΡΑ:19/04/2020  ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ  ΛΙΜΕΝΑΡΙΑ - ΘΕΟΛΟΓΟΣ

Πρωινό και ελεύθερος χρόνος στο ξενοδοχείο για την προετοιμασία του παραδοσιακού οβελία, µε συνοδεία ορχήστρας µε μουσική, πασχαλινό γεύμα και γλέντι. Το απόγευμα ακολουθεί μετάβαση στο Θεολόγο, όμορφο χωριό µε παλιά αρχοντικά και αξιόλογες εκκλησίες όπως και στα Λιµενάρια, μεγάλο τουριστικό κέντρο της Θάσου. Το βράδυ προαιρετική διασκέδαση. Διανυκτέρευση.

 

4η ΗΜΕΡΑ:20/04/2020  ΔΕΥΕΤΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ  ΘΑΣΟΣ - ΚΑΒΑΛΑ – ΚΟΖΑΝΗ – ΠΤΟΛ/ΔΑ  

Πρωινό και αναχώρηση για επιβίβαση στο πλοίο προς Κεραμωτή. Άφιξη στην Καβάλα, χρόνος ελεύθερος για βόλτα και φαγητό στη γραφική πόλη. Το απόγευμα αναχώρηση για τις πόλεις μας.

 

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ:

 

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

ΤΙΜΗ

1Ο ΠΑΙΔΙ( 2-12 ΕΤΩΝ)

ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ

HOTEL POTOS 3*

189 €

129 €

274 €

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

·         Μεταφορές – περιηγήσεις με πολυτελές πούλμαν του γραφείου μας.

·         Τρεις (3) διανυκτερεύσεις στο Hotel Potos 3*

·         Ημιδιατροφή με Εορταστικά Γεύματα.

 

 

     ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :

  • Εισόδους μουσείων και αρχαιολογικών χώρων.
  • Δημοτικός φόρος (1,5 € ανά δωμάτιο ανά διανυκτέρευση)
  • Επιπλέον γεύματα, ποτά, φιλοδωρήματα.
  • Ότι αναφέρεται ως προαιρετικό στο πρόγραμμα.