1η ΜΕΡΑ: 26/04/1 Μ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΤΟΛ/ΔΑ-ΚΟΖΑΝΗ - ΚΕΡΚΥΡΑ

  Συγκέντρωση των εκδρομέων, τακτοποίηση των αποσκευών και  αναχώρηση το πρωί από Πτολεμαίδα στις…  και από Κοζάνη στις …. για Ηγουμενίτσα. Άφιξη, επιβίβαση στο φέρυ – μπόατ που θα μας φέρει στο νησί των Φαιάκων, την Κέρκυρα. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο με νηστίσιμα εδέσματα και στη συνέχεια παρακολούθηση της περιφοράς των Επιταφίων στην πλατεία Σπιανάδα. Διανυκτέρευση.

2η ΜΕΡΑ:27/04/19 Μ. ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΕΡΚΥΡΑ – ΠΑΛΑΙΟΚΑΣΤΡΙΤΣΑ-ΔΑΣΙΑ-ΥΨΟΣ

  Πρωινό και παρακολούθηση της «Πρώτης Ανάστασης» στην Πλατεία Σπιανάδα. Θαδούμε την Λιτανεία του Αλ. Σπυρίδωνα και θα παρακολουθήσουμε το γνωστό έθιμο του νησιού με την ρήψη των μπότηδων από τα μπαλκόνια. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα και καφέ στα γραφικά καντούνια της πόλης. Στη συνέχεια αναχώρηση για την Παλαιοκαστρίτσα, την πιο φημισμένη για την ομορφιά της περιοχή, όπου θα δούμε το μοναστήρι της Παναγίας(13ου αιώνα) χτισμένο σ’ έναν απότομο βράχο. Στην επιστροφή μας θα περάσουμε από τις παραθαλάσσιες περιοχές Δασιά και Ύψος. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και το βράδυ παρακολούθηση της πιο γνωστής Ανάστασης στην Ελλάδα στην πλατεία Σπανιάδα. Στη συνέχεια μας περιμένει στο ξενοδοχείο το Αναστάσιμο δείπνο με την μαγειρίτσα. Διανυκτέρευση  

3η ΜΕΡΑ:28/04/19 ΚΥΡΙΑΚΗ του ΠΑΣΧΑ ΚΑΝΟΝΙ-ΠΟΝΤΙΚΟΝΗΣΙ - Μ.ΒΛΑΧΕΡΝΩΝ - ΜΟΝ ΡΕΠΟ - ΑΧΙΛΛΕΙΟ  

 Πρωινό και αναχώρηση για το Κανόνι, ωραία τοποθεσία κοντά στην πόλη με μαγευτική θέα στα δύο γραφικά νησάκια τη Μονή Βλαχερνών, νησάκι που μια στενή λωρίδα γης το συνδέει με τη στεριά και το Ποντικονήσι. Επίσκεψη και περίπατος στους κήπους του ανακτόρου Μον Ρεπό. Στη συνέχεια επίσκεψη στο Αχίλλειο, το μεγαλόπρεπο ανάκτορο της αυτοκράτειρας της Αυστρίας Ελισάβετ, αφιερωμένο στον αγαπημένο της ήρωα Αχιλλέα. Περιήγηση στο παλάτι και στους κήπους με την θαυμάσια θέα. Το μεσημέρι στο ξενοδοχείο μας περιμένει το Πασχαλινό γεύμα. Το απόγευμα επίσκεψη στην πόλη της Κερκυρας να περπατήσουμε στα γραφικά καντούνια της και να προσκυνήσετε στον Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνα. Ελεύθερος χρόνος. Προαιρετική διασκέδαση το βράδυ. Διανυκτέρευση.

4η  ΜΕΡΑ:29/04/19 ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕΣΟΓΓΗ- ΜΩΡΑΪΤΙΚΑ-ΛΕΥΚΙΜΜΗ-ΓΙΑΝΝΕΝΑ-ΚΟΖΑΝΗ- ΠΤΟΛ/ΔΑ

Πρόγευμα και αναχώρηση για την νοτιοανατολική πλευρά του νησιού όπου θα δούμε τα παραδοσιακά χωριά Μωραΐτικα και Μεσογγή. Φτάνουμε μέχρι την πρωτεύουσα του νότου τη Λευκίμμη. Επιβίβαση στο πλοίο, άφιξη στην Ηγουμενίτσα. Συνεχίζουμε για τα πανέμορφα Γιάννενα. Χρόνος ελεύθερος στην πόλη. Στη συνέχεια αναχώρηση για Κοζάνη – Πτολ/δα μέσω Μετσόβου - Γρεβενών. Άφιξη στις πόλεις μας το βράδυ. Τέλος εκδρομής.