Στο νησί της Αποκάλυψης

5/ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΠΑΤΜΟ
21-25/07/18 & 25-29/08/18

1η ΜΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ: ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ – ΚΟΖΑΝΗ – ΛΑΡΙΣΑ – ΒΟΛΟΣ – ΛΑΜΙΑ – ΠΕΙΡΑΙΑΣ απόπλους για ΠΑΤΜΟ
Συγκέντρωση εκδρομέων, τακτοποίηση των αποσκευών και ώρα 15.30 αναχώρηση από το Δημαρχείο Πτολεμαΐδας , ώρα 16.00 από το Δημαρχείο Κοζάνης, ώρα 17:30 στην Κεντρική πλατεία Λάρισας (επί της οδού Κύπρου) ,ώρα 16:30 στον Βόλο(Βερόπουλος), ώρα 18:30 Λαμία(καφέ Νέα Ρούμελη) για Πειραιά κάνοντας τις απαραίτητες στάσεις για καφέ ξεκούραση και φαγητό. Άφιξη στον Πειραιά και αμέσως επιβίβαση στο καράβι όπου αναχωρεί ώρα 23.55. Διανυκτέρευση εν πλω.
2η ΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ : ΠΑΤΜΟ
Άφιξη στο νησί στις 07:25 και μετάβαση για παρακολούθηση της Θείας Λειτουργίας στο σπήλαιο της Αποκάλυψης, ο τόπος αυτός είναι το μέρος συγγραφής του Ιερού κειμένου της Αποκαλύψεως (Αποκάλυψη του Ιωάννη). Ακολουθεί επίσκεψη στο μοναστήρι του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου, το οποίο οικοδομήθηκε το 1088 από τον Όσιο Χριστόδουλο σαν φρούριο με ψηλά τείχη. Κατόπιν θα έχουμε τη δυνατότητα να περπατήσουμε στα στενά σοκάκια, όπου μπορούμε να επισκεφθούμε το γυναικείο Μοναστήρι της Ζωοδόχου Πηγής, την εκκλησία με την Θαυματουργή εικόνα της Παναγίας της Διασώζουσας, την Πατμιάδα Σχολή και το σπίτι και το μνημείο του Ξάνθου. Έπειτα τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και χρόνος ελεύθερος για ξεκούραση. Το βράδυ ελεύθεροι για μια πρώτη γνωριμία με το νησί. Διανυκτέρευση.
3η ΜΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ: ΠΑΤΜΟ
Πρωινό και επιβιβαζόμαστε στο πούλμαν για να μας μεταφέρει στα Καθίσματα Λουκάκια και Παναγία Κουμάνα. Το πρώτο πρόκειται για το Ιερό Κάθισμα του Αγίου Νεκταρίου απέναντι από το νησάκι "Πιλάφι". Το εκκλησάκι προς τιμήν του Αγ. Νεκταρίου το έκτισε ο μακαριστός Γέροντας π. Παύλος Νικηταράς, έκτισε όλο αυτό το κτιριακό συγκρότημα και το ανήγαγε σε Μοναστηριακό Κάθισμα. Το δεύτερο βρίσκεται στο λόφο της Κουμάνας. Η προέλευση του ονόματος δεν είναι ξεκάθαρη. Στην κορυφή του λόφου αυτού βρίσκεται το Κάθισμα των Αγίων Πάντων. Η παρουσία όμως της θαυματουργής εικόνας της Παναγίας, "της πάντων χαράς" επισκίασε την τιμή των Αγίων Πάντων και καθιέρωσε στη λαϊκή συνείδηση το χώρο, ως "Κάθισμα Παναγιάς Κουμάνας". Το Κάθισμα κτίσθηκε το 1782 από τον Άγιο Μακάριο Νοταρά Επίσκοπο Κορίνθου. Στη συνέχεια ελεύθεροι για φαγητό και θαλάσσιο μπάνιο στην παραλιακή τοποθεσία Μελόη . Μετά το φαγητό και το μπάνιο μας επιστρέφουμε στην Σκάλα της Πάτμου. Χρόνος ελεύθερος για ξεκούραση. Το βράδυ προαιρετική διασκέδαση στο Αλώνι με παραδοσιακούς χορούς και μουσική. Διανυκτέρευση.
4η ΜΕΡΑ ΤΡΙΤΗ : ΠΑΤΜΟΣ – (προαιρετική εκδρομή Λειψούς) - απόπλους για ΠΕΙΡΑΙΑ
Πρωινό και τακτοποίηση αποσκευών. Στη συνέχεια προαιρετική εκδρομή με ειδικά ναυλωμένο καραβάκι θα επισκεφτούμε τους Λειψούς όπου θα προσκυνήσουμε την θαυματουργή εικόνα της Παναγίας του Χάρου και αφού γευματίσουμε επιστρέφουμε στην Πάτμο. Τέλος το βράδυ επιβίβαση στο καράβι και ώρα 23.55 αναχώρηση για Πειραιά. Διανυκτέρευση εν πλω.
5η ΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ : ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΛΑΜΙΑ – ΒΟΛΟΣ – ΛΑΡΙΣΑ – ΚΟΖΑΝΗ – ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ
Άφιξη στον Πειραιά στις 08:00. Επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για να επισκεφθούμε τη Μονή της Αγίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου. Έπειτα αναχώρηση για τις πόλεις μας, με τις απαραίτητες στάσεις για φαγητό και ξεκούραση.
ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ :
Επιβάρυνση 4/κλινης εξωτερικής καμπίνας: 48 € με επιστροφή (κατόπιν ζήτησης)
Επιβάρυνση 2/κλινης εσωτερικής καμπίνας: 45€ με επιστροφή (κατόπιν ζήτησης)
ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:
Τις διαδρομές Πτολεμαΐδα – Κοζάνη – Λάρισα – Βόλο – Λαμία – Πειραιά & αντίστροφα με πολυτελή πούλμαν του γραφείου μας.
Τα εισιτήρια του καραβιού Πειραιά – Πάτμο- Πειραιά σε Γ΄ θέση.
Αρχηγό – συνοδό του γραφείου μας, γνώστη του προορισμού.
Δύο (2) διανυκτερεύσεις με πρωινό στο ξενοδοχείο HELLINIS στην Πάτμο.
Μετακινήσεις – περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα.
ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:
Ότι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα ή αναφέρεται σαν προαιρετικό ή προτεινόμενο.
Το φόρο διαμονής (0,50€) που έχει ψηφιστεί και ισχύει από 01/01/2018 και πληρώνεται επί τόπου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

 Για τις οδικές εκδρομές σας και τις μεταφορές, σε όλη την Ελλάδα και στην Ευρώπη, τα 12 σύγχρονα υπερυψωμένα κλιματιζόμενα πούλμαν , και οι πεπειραμένοι οδηγοί μας, είναι πάντα έτοιμα να σας ταξιδέψουν με ασφάλεια, άνεση και πολυτέλεια κάνοντας το ταξίδι σας σύντομο και απολαυστικό... πάντα με την εγγύηση HERMES TOURS.

 Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

KOZANH 
Ειρήνης 4
50100 - Κοζάνη
Τηλ.24610-31613-24610-36613
Fax.24610-49980
E-mail.Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">

ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ   
25ης Μαρτίου 55 & Πόντου
50200 - Πτολεμαϊδα
Τηλ. 24630-20280
Fax. 24630-20603
E-mail.Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
">

ΕΠΕΙΔΗ Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ by hermes Tours